VeikkausVeikkaus.com

Pitkävetoa netissä ja kioskeilla

Pitkäveto on Suomessa ylivoimaisesti pelatuin urheiluvedonlyöntimuoto. Pitkävedolla tarkoitetaan erilaisten urheilukohteiden oikea lopputuloksen veikkaamista 1X2-merkein. Yleisiä vetokohteita ovat esimerkiksi jalkapallo- ja jääkiekko-ottelut.

Pitkävedon kohdevalikoimasta löytyy nykyään myös paljon muutakin kuin pelkkiä lopputulosvetoja. Suosituista otteluista löytyy esimerkiksi puoliaikavetoja ja pelaajakohtaisia vetoja. Myös maalimäärävedot (esim. yli/alle 2.5 maalia) ovat erittäin suosittuja nykyään.


Pitkävetokupongin tulos

Suomalaisten lyömistä pitkävedoista suurin osa menee kotimaiselle monopoliyhtiö Veikkaukselle, vaikka netin kautta onkin mahdollista pelata samoja kohteita ulkomaalaisten peliyhtiöiden tarjoamilla korkeammilla kertoimilla. Kotimainen veikkaus häviää myös pelivalikoimansa laajuudessaan norsun mitalla kilpailijoilleen.

Muilta vedonlyöntitoimistoilta ei löydy myöskään erillistä Single-kohderajoitusta, joka on Veikkauksella käytössä lukuisissa otteluissa. Voit siis pelata muualla kaikkia kohteita myös sinkkuna, eikä sinua pakoteta ottamaan samalle lapulle mukaan muita pelejä.

On siis lukuisia syitä lyödä vetonsa netissä eurooppalaisten peliyhtiöiden kautta. Saat paremmat kertoimet (kunhan jaksat vertailla kertoimia hieman), huomattavasti enemmän pelattavaa ja pientä extrahyvää esimerkiksi talletusbonusten tai ilmaisvetojen muodossa. Veikkausta ei kannata jättää kuitenkaan kokonaan pelivalintojen ulkopuolelle, sillä senkin listoilta löytyy joskus markkinoiden korkein kerroin tai kotimainen divaripeli, jota muut yhtiöt eivät ole ottaneet pelilistoilleen.

Yksinkertaiset tasoitukset ja maalimäärät

Erilaisia tasoitus- ja maalimäärävetoja on nykyään tarjolla runsaasti, joten onkin hyvä kirjoittaa auki muutama erilainen vetokohde.

Yli/alle 2.5 maalia
Mikäli pelaat alle 2.5 maalia, voitat vedon mikäli ottelussa tulee 0-2 maalia. Mikäli pelaat yli 2.5 maalia, vetosi osuu kun ottelussa tulee 3 tai useampi maali.

Joukkue-1
-1 tasoitusveto on yksi yleisimmistä tasoitusvedoista Euroopassa. Mikäli pelaat kotijoukkueen voittoa -1 tasoituksella, tulee sen voittaa kahdella tai useammalla maalilla, jotta vetosi osuu. Esimerkiksi Jokerit - SKA-1 kohteeseen pelaamasi merkki 2: on oikein SKA:n voittaessa 2-4, muttei tuloksella 2-3.