VeikkausVeikkaus.com

CS2-vedonlyönti ja vihjeet esports-kohteisiin

Vuosi vuodelta isompia vaihtoja keränneiden esports-kohteiden suosituimpiin tapahtumiin kuuluu CS2-ottelut ja -turnaukset. Suurimmat kansainväliset CS-turnaukset keräävät jo lähes poikkeuksetta montaa perinteistä urheilulajia enemmän vetoja.

Suomi-joukkueiden menestyksen myötä CS2 on noussut ylivoimaisesti seuratuimmaksi peliksi esports-genressä. ENCEn huippumenestys 2019 nosti Counter Striken esimerkiksi kotimaisen Veikkauksen pelilistoilla pelatuimpien lajien joukkoon.

CS-vedonlyönti

Lyö vetoa ENCEn tai HAVUn CS2-otteluista

Vuosikausia Suomen ykkösjoukkueena seilannut ENCE on kasvattanut eroa entisestään muihin suomalaisiin joukkueisiin. Hetkellisesti väläytellyt HAVU ei ole löytänyt pidemmän päälle toimivaa kokoonpanoa, ja CS-legenda allun ympärille kasattu uusi JANO on hakenut myös muotoaan.

Suomalaisten pelaajien määrä lajin absoluuttisella huipulla on jäänyt valitettavan pieneksi. Tällä hetkellä tier1-tasolla maailman kovimmissa turnauksissa esiintyvät säännöllisesti vain Aleksi "Aleksib" Virolainen ja Jimi "Jimpphat" Salo. Virolainen edustaa tätä nykyä ukrainalaista NaVia, ja Salo saksalaista MOUZia.

Vedonlyöntikohteet löydät näiltä peliyhtiöiltä


Vihjeet esports-otteluihin – parhaat pelikohteet CS:GO-tapahtumiin

Vetovihjeitä esports-kohteisiin ja erityisesti CS:GO-otteluihin on tarjolla esimerkiksi Twitterissä pilvinpimein. Joukossa on hyvien tipsaajien lisäksi myös kyseenalaisempia tahoja jakamassa pelivihjeitä, joten tiettyä suodatinta on hyvä käyttää.

Useampi suomalainen ammattivedonlyöjä on myös aktivoitunut jakamaan vinkkejään twiittien muodossa. Pitkä vedonlyöntikokemus ja syvällinen paneutuminen vielä tuoreeseen esports-vedonlyöntimarkkinaan voi tuoda isoakin etua, joten hyviä kohteita on mahdollista löytää usein.

Pelikohteita on eurheilun puolella reilusti enemmän kuin vaikkapa puolet vuodesta tauolla olevien jääkiekkoliigojen kohdalla. Joulutauko on usein vuoden pisin yhtämittainen tauko, ja se kestää tämän hetkisissä turnauskalentereissa reilun kuukauden päivät.