VeikkausVeikkaus.com

CS:GO-vedonlyönti ja vihjeet esports-kohteisiin

Vuosi vuodelta isompia vaihtoja keränneiden esports-kohteiden suosituimpiin tapahtumiin kuuluu CS:GO-ottelut ja -turnaukset. Suurimmat kansainväliset CS-turnaukset keräävät jo lähes poikkeuksetta montaa perinteistä urheilulajia enemmän vetoja.

Suomi-joukkueiden menestyksen myötä CS:GO on noussut ylivoimaisesti seuratuimmaksi peliksi esports-genressä. ENCEn huippumenestys 2019 nosti Counter Striken esimerkiksi kotimaisen Veikkauksen pelilistoilla pelatuimpien lajien joukkoon.

CS-vedonlyönti

Lyö vetoa HAVUn tai ENCEn CS:GO-otteluista

Vuosikausia Suomen ykkösjoukkueena seilannut ENCE on saanut haastajan xseveNin ja Aerialin tähdittämästä uudistuneesta HAVUsta. Joukkue ei ole vielä toistaiseksi yltänyt isoimmille kansainvälisille areenoilla, mutta lupaava alku antaa odottaa menestystä tulevilta vuosilta.

Täydestä Suomi-kokoonpanosta sekavien vaiheiden jälkeen kansainväliseen rosteriin vaihtanut ENCE on vielä kysymysmerkki vedonlyöjienkin silmissä. Suomi-CS:n legendan allun ympärille rakennetulla joukkueella on potentiaalia nousta tier1-tason joukkueiden haastajaksi, mutta riittääkö taso ylimmälle huipulle asti?

Vedonlyöntikohteita kotimaisten joukkueiden peleihin löytyy laaja kattaus esimerkiksi NordicBet.comilta ja Unibet.comilta. Kumpainenkin peliyhtiö tarjoaa myös aika-ajoin erikoiskampanjoita suomalaisille esports-vedonlyöjille, joten tarjoukset kannattaa tsekata aina isoimpien otteluiden tai tapahtumien alla.

Vedonlyöntikohteet löydät näiltä peliyhtiöiltä

Unibet.com 100 € bonus uusille pelaajille @ www.unibet.com >
Pointti Verovapaat voitot Pointti Perustettu 1997 Pointti Erikoiskampanjoita
Betsson.com 100 € bonus uusille pelaajille @ www.betsson.com >
Pointti Verovapaat voitot Pointti Perustettu 2002 Pointti Luotettava ja turvallinen
NordicBet.com 100 € bonus uusille pelaajille @ www.nordicbet.com >
Pointti Verovapaat voitot Pointti Perustettu 2002 Pointti Pikakotiutukset

Vihjeet esports-otteluihin – parhaat pelikohteet CS:GO-tapahtumiin

Vetovihjeitä esports-kohteisiin ja erityisesti CS:GO-otteluihin on tarjolla esimerkiksi Twitterissä pilvinpimein. Joukossa on hyvien tipsaajien lisäksi myös kyseenalaisempia tahoja jakamassa pelivihjeitä, joten tiettyä suodatinta on hyvä käyttää.

Useampi suomalainen ammattivedonlyöjä on myös aktivoitunut jakamaan vinkkejään twiittien muodossa. Pitkä vedonlyöntikokemus ja syvällinen paneutuminen vielä tuoreeseen esports-vedonlyöntimarkkinaan voi tuoda isoakin etua, joten hyviä kohteita on mahdollista löytää usein.

Pelikohteita on eurheilun puolella reilusti enemmän kuin vaikkapa puolet vuodesta tauolla olevien jääkiekkoliigojen kohdalla. Joulutauko on usein vuoden pisin yhtämittainen tauko, ja se kestää tämän hetkisissä turnauskalentereissa reilun kuukauden päivät.