VeikkausVeikkaus.com

Lyö vetoa Euroviisuista 2021

Kevään 2021 Euroviisut kisaillaan toukokuun puolivälin tienoilla Rotterdamissa, Alankomaissa. Suomen sinivalkoisten värien edustajaksi äänestettiin UMK-karsinnassa selkein numeroin oululainen Blind Channel.

Mukana kisassa on tällä kertaa yhteensä 41 eri maata. Tuoreimpina maina Euroviisuihin palasivat tauon jälkeen Pohjois-Makedonia, San Marino, Serbia, Unkari ja Venäjä.

18. ja 20. toukokuuta semifinaaleilla starttaavat Euroviisut käydään Rotterdam Ahoy -areenalla, joka vetää yleisöä yli 16.000 ihmisen verran.

Voittajakertoimet Euroviisuihin

Voittajakertoimet elävät vielä näin aikaisessa vaiheessa paljon, ja selkeitä ylikertoimia on mahdollista löytää. Kerroinliikkeet ovat pienempiä ja panosrajat nousevat kisojen lähestyessä.

MaaKerroinPeliyhtiö
Ranska4.50NordicBet.com
Malta5.00Unibet.com
Sveitsi6.50NordicBet.com
Italia8.00Unibet.com
Bulgaria9.00Unibet.com
Islanti10.00NordicBet.com
Suomi36.00Unibet.com
Ruotsi41.00Unibet.com
Kreikka41.00Unibet.com
Venäjä51.00LeoVegas.com
Norja60.00NordicBet.com
Viro175.00NordicBet.com

Kertoimet päivitetty viimeksi: 12.5.2021 klo 14.02

Ranska, Malta ja Sveitsi ennakkosuosikkeja - Suomi top-20 joukossa

Vedonvälittäjät eivät ennusta Suomelle kovinkaan suurta voittomahdollisuutta, sillä kertoimet ovat liikkuneet kahdenkymmenen tuntumassa. Suomen Euroviisu-voitolle tarjolla on ennakkovedoissa kerroin 36.00 (Unibet.com).

Kärkikolmikkoon ennakoidaan Maltaa, Sveitsiä ja Ranskaa. Euroviisujen isoin voittajasuosikki on tällä kertaa Ranskan edustaja kertoimella 4.50.

Voittaja ratkeaa finaalissa lauantaina 22. toukokuuta. Suomessa Euroviisut televisioi tuttuun tapaan YLE.

Euroviisu-vedonlyönnin löydät näiltä peliyhtiöiltä


Yleisimpiä kysymyksiä Euroviisuista

Kysymys Milloin Euroviisujen voittaja selviää?

Semifinaalit käydään 18. ja 20. toukokuuta. Voittaja selviää muutama päivä myöhemmin järjestettävässä finaalissa 22. toukokuuta.

Kysymys Missä voin lyödä vetoa Euroviisujen voittajasta?

Euroviisu-vedonlyönti löytyy useilta peliyhtiöiltä, kuten Unibetilta, NordicBetilta, Betssonilta ja LeoVegasilta. Kohteet on merkattu useimmiten musiikki- tai viihdekategorian alle.

Kysymys Paljonko Blind Channelin viisuvoitolle saa kerrointa?

Suomen edustaja Blind Channelin voittokerroin on ennakkovedoissa 36.00 peliyhtiö Unibet.comilla.

Veikkaa Suomen Euroviisukarsintojen voittajaa NordicBetilla!

Suomen viisuedustaja valitaan UMK 2021 -karsintakisassa. Eurooppalaisista peliyhtiöistä NordicBet, Unibet ja Betsafe tarjoavat mahdollisuuden lyödä vetoa Suomen Euroviisukarsintojen, eli Uuden musiikin kilpailun (UMK 2021) voittajasta.

Suurena suosikkina kertoimien valossa kisaan lähtee Blind Channel -yhtye kappaleellaan Dark Side. Toisena on Teflon Brothersin ja Pandoran yhteinen biisi "I Love You".

Isoimmat otsikot viisukappaleellaan "Sinä päivänä kaikki rakastaa mua" kerännyt Danny on kertoimien puolesta altavastaaja. Vajaa kuukausi ennen finaalia Dannyn voitto toisi rahat takaisin jopa 50-kertaisena.

KilpailijaKerroinPeliyhtiö
Blind Channel1.45NordicBet.com
Teflon Brothers x Pandora4.00NordicBet.com
Aksel8.00Unibet.com
Ilta15.00Betsafe.com
Oskr30.00Unibet.com
Danny50.00Unibet.com
Laura50.00Unibet.com

Huom. Suomen viisukarsinta ratkesi 20. helmikuuta. Voittajaksi julistettiin selvällä marginaalilla ennakkosuosikki Blind Channel.