VeikkausVeikkaus.com

F1-vedonlyönti netissä

Formula 1 -vedonlyönti on ollut jo pitkään sinivalkoisen formulakansan suosiossa. Suuremman suosion se saavutti Mika Häkkisen menestyksen myötä, ja nykyisin suomalaiset veikkaavat mielellään Valtteri Bottaksen (Alfa Romeo) edesottamuksia F1-radoilla.

Formulakausi 2023 käynnistyi hieman tavallista myöhemmin, maaliskuussa Bahrainin GP:llä. Kilpailuja on luvassa vuoden aikana yhteensä 23 kappaletta, joten jännitettävää rittää autourheilun ystävillä. Peliyhtiöt tarjosivat ennen kauden alkua voittajakertoimia koko kautta ajatellen, ja osa näistä vedoista on aktiivisina myös kauden aikana.

Mestarin lisäksi vedonvälittäjät tarjoavat kauden jokaiseen kisaan ja aika-ajoihin kertoimet. Suosituimpia vetokohteita ovat mm. kisojen voittajat, paalupaikka ja yksittäisten kuljettajien sijoitukset eri kisoissa.

Formula-veikkausta netissä 2023

Formulakohteet löytyvät lähes jokaisen eurooppalaisen peliyhtiön listoilta. Suosittelemme kuitenkin F1-vedonlyöntiin oheisia sivustoja. Nämä kolme tarjoavat hyvät kertoimet ja paljon kohteita formuloiden ympärille.

Kaikki kolme edellämainittua peliyhtiötä on myös verovapaita paikkoja veikata. Ne tarjoavat lisäksi myös suomalaista asiakaspalvelua ja suorat, nopeat pankkisiirrot.

Lyö vetoa kuljettajien ja valmistajien maailmanmestaruudesta

Peliyhtiöt tarjoavat kausivetoina mahdollisuuden veikata kuljettajien maailmanmestaruuden sekä valmistajien maailmanmestaruuden voittajia.

Molemmat kohteet ovat avoinna myös kauden aikana, joten pelkästään ennakkovedoista ei ole kyse. Uskotko kuljettajien mestaruuden menevän taas Lewis Hamiltonille vai löytyykö luottoa suomalaisiin? MM-voittokertoimet löydät mm. .

Valmistajien osalta taistelu on kertoimien valossa kahden kauppaa. Mercedeksen ja Red Bull Racingin voittoihin uskotaan yli kymmenen kertaa todennäköisemmin, kuin pienempien valmistajien.


Unibetin formulakohde Esimerkkikohde formulavedonlyönnistä.