VeikkausVeikkaus.com

F1-vedonlyönti netissä

Formula 1 -vedonlyönti on ollut jo pitkään sinivalkoisen formulakansan suosiossa. Suuremman suosion se saavutti Mika Häkkisen menestyksen myötä ja nykyisin suomalaiset veikkaavat mielellään Kimi Räikkösen ja Valtteri Bottaksen edesottamuksia F1-radoilla.

Formulakausi 2021 käynnistyy tavallista myöhemmin, maaliskuussa Bahrainin GP:llä. Kilpailuja on luvassa vuoden aikana yhteensä 23 kappaletta, joten jännitettävää rittää autourheilun ystävillä. Peliyhtiöt tarjosivat ennen kauden alkua voittajakertoimia koko kautta ajatellen, ja osa näistä vedoista on aktiivisina myös kauden aikana.

Mestarin lisäksi vedonvälittäjät tarjoavat kauden jokaiseen kisaan ja aika-ajoihin kertoimet. Suosituimpia vetokohteita ovat mm. kisojen voittajat, paalupaikka ja yksittäisten kuljettajien sijoitukset eri kisoissa.

Formula-veikkausta netissä 2021

Formulakohteet löytyvät lähes jokaisen eurooppalaisen peliyhtiön listoilta. Suosittelemme kuitenkin F1-vedonlyöntiin Unibet.comia, NordicBetiä ja Rizkiä. Nämä kolme tarjoavat hyvät kertoimet ja paljon kohteita formuloiden ympärille.

Kaikki kolme edellämainittua peliyhtiötä on myös verovapaita paikkoja veikata. Ne tarjoavat lisäksi myös suomalaista asiakaspalvelua ja suorat, nopeat pankkisiirrot.


Unibetin formulakohde Esimerkkikohde Unibetin formulavedonlyönnistä.