VeikkausVeikkaus.com

Lyö vetoa jääkiekon NHL-otteluista

Jääkiekon NHL-ottelut keräävät vuosittain ison siivun suomalaisten vedonlyöjien panostuksesta. Kaikki sarjan 31 joukkuetta pelaavat runkosarjan aikana jopa 82 ottelua, joten veikattavaa riittää.

NHL:n logo

Kauden 2023-24 aikana sinivalkoisin lasein mielenkiintoa pitävät yllä mm. nuoret suomalaistähdet Alexander Barkov, Mikko Rantanen, Sebastian Aho ja Teuvo Teräväinen.

Tutut pelimuodot säilyttäneet suosionsa

Vaikka pelitarjonta on kasvanut ja markkinoilla on tarjolla kohteita lähes kaikesta mahdollisesta yksittäisestä ottelutapahtumasta ja pelaajasuorituksesta, ovat suosituimpia kohteita nykyäänkin 1X2-voittajaveto ja maalimääräveikkaukset.

Iso osa pelivaihdosta kertyy Pitkäveto-kupongeilta tutuille 1, X ja 2 merkeille. NHL-vedoissa suosittuja ovat myös Moneyline-vedot, jolloin veikataan ottelun voittajaa (jatkoaika mukaanlukien, ei tasapelin mahdollisuutta).

Maalimäärään liittyvät over (yli) ja under (alle) veikkaukset ovat kasvattaneet suosiotaan vuosittain. Kiekko-otteluissa maalimäärissä veikataan perinteisestä yli ja alle 5.5 maalia, jolloin kuusi maalia tai enemmän tuo voiton overia pelanneille.

NHL-kohteet löydät mm. näiltä: