VeikkausVeikkaus.com

Lyö vetoa Superpesiksestä ja muista pesäpallo-otteluista

Suomen kansallispeli pesäpallon korkeimman sarjatason, eli Superpesiksen otteluista on mahdollista lyödä netissä vetoa myös muualla kuin Veikkaus.fi:ssä. Toukokuun puolivälistä aina syyskuun puolelle kestävä pesiskausi tuo satoja erilaisia mielenkiintoisia ja jännittäviä pelikohteita vedonlyöjille.

Superpesistä pelataan nykyään kahdellatoista eri paikkakunnalla. Sarjassa ovat mukana kaudella 2023 seuraavat joukkueet: Alajärven Ankkurit, Hyvinkään Tahko, Imatran Pallo-Veikot, Joensuun Maila, Kempeleen Kiri, Kiteen Pallo -90, Koskenkorvan Urheilijat, Kouvolan Pallonlyöjät, Manse PP, Pattijoen Urheilijat, Seinäjoen JymyJussit, Sotkamon Jymy ja Vimpelin Veto.

Superpesis joukkueet

Lyö vetoa Superpesiksen voittajasta 2023

JoukkueKerroinPeliyhtiö
Vimpeli-
Sotkamo-
Tampere-
Joensuu-
Kouvola-
Kitee-
Kempele-
Hyvinkää-
Seinäjoki-
Koskenkorva-
Imatra-

Kertoimet päivitetty viimeksi: 12.2.2023 klo 13.00

Pesiskohteet löydät näiltä peliyhtiöiltä


Voittajavetoa ja ottelukohtaiset kohteet

Koko Superpesis-kauden voittajasta on mahdollista lyödä perinteistä voittajavetoa jo hyvissä ajoin ennen kauden alkua. Osa peliyhtiöistä tarjoaa voittajavetoa myös kauden aikana, jolloin kertoimet muuttuvat yleensä jokaisen ottelun jälkeen.

Superpesis on ollut viime vuosina muutamien joukkueiden hallintaa, ja tästä johtuen ennakkoon heikompien joukkueiden mestaruudelle löytää helposti jättimäisiä kertoimia. Mikäli suosikkijoukkueesi löytyy altavastaajien joukosta, on näihin satojen kertoimiin mukava tarttua. Pieni panos voi tuoda jo hyvin rahaa ja jännitystä koko pesiskauden ajaksi.

Suosituinta pesäpallovedonlyöntiä on itse otteluiden lopputuloksen veikkaaminen perinteisellä 1X2-menetelmällä. Kertoimet otteluihin on tarjolla netissä yleensä muutamaa päivää ennen otteluiden alkua. Kannattaakin tarkkailla kertoimia ajoissa, sillä yleensä isoimmat ylikertoimet laskevat nopeasti otteluiden lähentyessä.

Ykköspesis

Voit veikata myös ykköspesistä!

Peliyhtiö tarjoaa nykyään myös mahdollisuutta lyödä vetoa pesiksen toiseksi korkeimman sarjatason eli Ykköspesiksen otteluista. Listoilta löytyy aina kaikki ottelut ensimmäisistä kierroksista ratkaisupeleihin.

Mitään erikoisvetoja ei kuitenkaan ole tarjolla, vaan Ykkösen peleistä voi veikata vain otteluiden voittajia (tai tasapeliä). Kaikki kiitos kuitenkin tästä mahdollisuudesta ja "kulttuuriteosta".