VeikkausVeikkaus.com

Lyö vetoa Superpesiksestä ja muista pesäpallo-otteluista

Suomen kansallispeli pesäpallon korkeimman sarjatason, eli Superpesiksen otteluista on mahdollista lyödä netissä vetoa myös muualla kuin Veikkaus.fi:ssä. Toukokuun puolivälistä aina syyskuun puolelle kestävä pesiskausi tuo satoja erilaisia mielenkiintoisia ja jännittäviä pelikohteita vedonlyöjille.

Superpesistä pelataan nykyään kahdellatoista eri paikkakunnalla. Sarjassa ovat mukana kaudella 2021 seuraavat joukkueet: Alajärven Ankkurit, Hyvinkään Tahko, Imatran Pallo-Veikot, Joensuun Maila, Kankaanpään Maila, Kempeleen Kiri, Kiteen Pallo -90, Koskenkorvan Urheilijat, Kouvolan Pallonlyöjät, Pattijoen Urheilijat, Seinäjoen JymyJussit, Siilinjärven Pesis, Sotkamon Jymy ja Vimpelin Veto.

Superpesis joukkueet

Suurin ennakkosuosikki kertoimien valossa on kestomenestyjä Vimpeli, jolle esimerkiksi NordicBet tarjoaa kauden alla voittajakerrointa 3.50. Vimpelin suurimmat haastajat ovat Tampere ja Sotkamo.

Lyö vetoa Superpesiksen voittajasta 2021

JoukkueKerroinPeliyhtiö
Vimpeli3.50NordicBet.com
Sotkamo3.50NordicBet.com
Tampere4.00Betsson.com
Joensuu5.50NordicBet.com
Kouvola13.00NordicBet.com
Kitee31.00Unibet.com
Kempele75.00Betsson.com
Hyvinkää100.00NordicBet.com
Raahe100.00NordicBet.com
Seinäjoki250.00NordicBet.com
Koskenkorva250.00Betsson.com
Kankaanpää400.00NordicBet.com
Hamina500.00Unibet.com
Imatra500.00Unibet.com
Siilinjärvi750.00NordicBet.com

Kertoimet päivitetty viimeksi: 31.5.2021 klo 11.27

Pesiskohteet löydät näiltä peliyhtiöiltä

Unibet.com 100 € bonus uusille pelaajille @ www.unibet.com >
Pointti Verovapaat voitot Pointti Perustettu 1997 Pointti Erikoiskampanjoita
LeoVegas.com 100 € ilmaisveto uusille pelaajille @ www.leovegas.com >
Pointti Verovapaat voitot Pointti Luotettava pörssiyhtiö Pointti Live Club palkinnot
NordicBet.com 100 € bonus uusille pelaajille @ www.nordicbet.com >
Pointti Verovapaat voitot Pointti Perustettu 2002 Pointti Pikakotiutukset

Voittajavetoa ja ottelukohtaiset kohteet

Koko Superpesis-kauden voittajasta on mahdollista lyödä perinteistä voittajavetoa jo hyvissä ajoin ennen kauden alkua. Osa peliyhtiöistä tarjoaa voittajavetoa myös kauden aikana, jolloin kertoimet muuttuvat yleensä jokaisen ottelun jälkeen.

Superpesis on ollut viime vuosina muutamien joukkueiden hallintaa, ja tästä johtuen ennakkoon heikompien joukkueiden mestaruudelle löytää helposti jättimäisiä kertoimia. Mikäli suosikkijoukkueesi löytyy altavastaajien joukosta, on näihin satojen kertoimiin mukava tarttua. Pieni panos voi tuoda jo hyvin rahaa ja jännitystä koko pesiskauden ajaksi.

Suosituinta pesäpallovedonlyöntiä on itse otteluiden lopputuloksen veikkaaminen perinteisellä 1X2-menetelmällä. Kertoimet otteluihin on tarjolla netissä yleensä muutamaa päivää ennen otteluiden alkua. Kannattaakin tarkkailla kertoimia ajoissa, sillä yleensä isoimmat ylikertoimet laskevat nopeasti otteluiden lähentyessä.

Superpesiksen ottelut löydät esimerkiksi Betsafe.comin pelilistoilta.

Ykköspesis

Voit veikata myös ykköspesistä!

Peliyhtiö NordicBet tarjoaa nykyään myös mahdollisuutta lyödä vetoa pesiksen toiseksi korkeimman sarjatason eli Ykköspesiksen otteluista. Listoilta löytyy aina kaikki ottelut ensimmäisistä kierroksista ratkaisupeleihin.

Mitään erikoisvetoja ei kuitenkaan ole tarjolla, vaan Ykkösen peleistä voi veikata vain otteluiden voittajia (tai tasapeliä). Kaikki kiitos kuitenkin NordicBetille tästä mahdollisuudesta ja "kulttuuriteosta".