VeikkausVeikkaus.com

Putous sketsihahmokilpailu vedonlyönti

MTV3-kanavalla pyörivä Suomen suosituin sketsiohjelma Putous löytyy katsojamäärälistausten kärjen lisäksi myös vedonvälittäjien pelilistoilta. Voit veikata kansainvälisillä peliyhtiöillä ohjelman suosituimman osion eli sketsihahmokilpailun voittajaa.

Putous MTV3

Perinteisen voittajavedon lisäksi tarjolla on välillä myös Moneyline-vetoja, jolloin voit veikata kahdesta hahmosta pidemmälle etenevää. Putouksen seuraavasta putoajasta on myös mahdollista lyödä vetoa, mikäli haluat mieluummin veikata seuraavaksi kisasta tippuvaa eli huonointa hahmoa.

Putouksen sketsihahmokisassa hahmojen paremmuus(hauskuus)järjestyksen määrittää katsojat. Käytössä on ollut aiemmin nettiäänestys, mutta nykyään sijoitukset saadaan selville puhelinäänestyksellä. Kisassa ovat siis pääpiirteittäin vahvoilla suureen massaan vetoavat hahmot.

Vedonlyöjien onkin hyvä tehdä myös hieman taustatyötä ja selvittää esimerkiksi Facebook-ryhmien avulla, millaisia fanimääriä/tykkäyksiä eri hahmot ovat keränneet.

Näin löydät vedonlyöntikohteet:

Putous vedonlyöntiin kohteet löydät eri peliyhtiöiltä osiosta TV-tapahtumat -> Suomi -> Putous.


Putous 2021 vedonlyöntikertoimet

Suurimpana suosikkina uusien sketsihahmojen esittelyjen jälkeen pidetään yleisesti Dennis Nylundin esittämää Folke Rundqvistiä. Folke nousi myös kertoimien valossa vedonlyöntiyhtiöiden ykkössuosikiksi hyvin nopeasti ensimmäisen jakson jälkeen.

Eniten puhetta herättäneisiin hahmoihin lukeutuvat myös Lapin Patja ja Auto-Seppo, jonka kumpaisenkin voittokerroin asettuu noin 4.00 luokkaan .