VeikkausVeikkaus.com

Salibandyvedonlyöntiä Salibandyliigasta ja alemmilta sarjatasoilta

Pohjoismaissa räjähdysmäisesti suosiotaan urheilulajina kasvattanut salibandy löytyy nykyään myös yhä useamman vedonvälittäjän pelilistoilta. Laajimman kohdevalikoiman salibandyn ympäriltä tarjoaa NordicBet.com, jonka kautta voit veikata mm. Salibandyliigan, ykkösdivisioonan ja naisten Salibandyliigan otteluita.

Suomalaisten salibandysarjojen lisäksi veikattavissa on mm. Ruotsin liiga + divisioonat, sekä Norjan ja Tanskan pääsarjat. Normaalien pitkäveto-kertoimien lisäksi useissa otteluissa on mukana lukuisia erikoisvetoja (maalimäärät, erien voittajat, avausmaalin tekijät yms) sekä tulosveto.

NordicBet on paras vaihtoehto salibandyyn

Suomalaisten suosima peliyhtiö NordicBet on ylivoimaisesti paras bookkeri salibandyvedonlyöntiin. Se tarjoaa ainoana maailmassa myös Suomen alasarjat (1. ja 2. divisioona) vedonlyöntikohteina.

NordicBet on ETA-alueelta toimiva ja lisensoitu sivusto, joka houkuttelee suomalaisia pelaajia verovapailla voitolla, kotimaisella asiakaspalvelulla ja tietysti erinomaisella pelitarjonnalla. Kaiken hyvän päälle NordicBetillä onnistuu myös suorat ja nopeat pankkitalletukset ja kotiutukset!


NordicBet.com 100 € bonus uusille pelaajille @ www.nordicbet.com >
Pointti Verovapaat voitot Pointti Perustettu 2002 Pointti Pikakotiutukset