VeikkausVeikkaus.com

Haastava ja suosittu tulosveto tarjoaa mahdollisuudet suuriin voittoihin

Esimerkkejä tulosvetokertoimista

Tulosveto on yksi suosituimmista urheiluvedonlyönnin pelimuodoista. Siinä tarkoituksena on nimensä mukaisesti veikata ottelun oikeaa lopputulosta. Tulosvedossa otetaan huomioon vain ottelun varsinainen peliaika, ei jatkoaikaa tai mahdollista rankkarikisaa.

Kotimaisen Veikkauksen tulosveto tarjoaa usein erittäinkin hyviä ja korkeita kertoimia, mutta se jää kuitenkin ulkomaisten kilpailijoidensa varjoon monien muiden seikkojen puolesta. Veikkauksella tulosvetoa pelataan vaihtuvilla kertoimilla – voit lyödä vetosi esimerkiksi kertoimella 20,00, kun taas kohteen sulkeutuessa se on pudonnut viiteentoista. Veikkauksella lopulliset voittokertoimet lukitaan vasta peliajan päätyttyä, eikä vetosi lyöntihetkellä olleilla kertoimilla ole merkitystä.

Muualla yleisenä käytäntönä on kiinteät kertoimet, jolloin lapullesi tullut kerroin on ja pysyy samana. Toinen suuri eurooppalaisten kilpailijoiden suuntaan kallistuva seikka on pelivalikoiman laajuus. Suuret kansainväliset peliyhtiöt tarjoavat huomattavasti enemmän pelattavaa tulosvedon saralla.

Tärpit

Pikatärppejä Veikkauksen tulosvetoon

Kotimaisella Veikkauksella pelattaessa on hyvä ottaa huomioon pelaajakunta ja näinollen sen vaikutus kertoimiin. Ohessa muutama rahanarvoinen vinkki tulosvetoon.

  • Suomen voittotuloksilla usein alikertoimet. Koska Veikkauksen asiakaskunta koostuu pelkästään suomalaisista, ja tulosvedon kertoimet menevät asiakkaiden pelaamisen mukaan, on Suomen maajoukkueelle ja suomalaisille seurajoukkueille tarjolla kansainvälisissä peleissä lähes aina alikertoimia. Suomalaiset veikkaavat luonnollisesti suurena massana enemmän Suomen voittoa, jota he myös toivovat peleissä tapahtuvan. Tämä painaa Suomen kertoimet alas.
  • Pienissä jääkiekkotuloksissa usein hyviä kertoimia. Jääkiekkokansana tunnetut suomalaiset lyövät paljon vetoa lätkäpelien lopputuloksista, ja yleensä suurista sellaisista. Ihmiset toivovat suurinumeroisia otteluita ja suurinumeroisia voittoja suosikkijoukkueilleen. Nykyjääkiekko on kuitenkin lähes kaikissa ammattilaissarjoissa hyvin tasaista ja usein myös vähämaalisempaa kuin oletetaan. Pieninumeroisista tuloksista voi siis löytää usein hyviä ylikertoimia.