VeikkausVeikkaus.com

TV ja nettistreamit urheilun seuraamisessa

Urheilua TV:ssä

Vedonlyöjät ovat TV:n suorien urheilulähetysten suurimpia kuluttajia. Live-vedonlyönnin ja nopeiden nettiyhteyksien myötä matseja katsotaan nykyään yhä useammin tietokoneen ruudulta, jolloin vaihtoehtoina ovat vedonvälittäjien tarjoamat livestreamit, laittomat nettistreamit tai maksukanavien netti-tv-palvelut.

Suomessa urheilun osalta kovimmat maksu-tv-operaattorit ovat ehdottomasti C More ja Viasat.

Jääkiekkoa maksukanavilta

Jääkiekon suomalaisille ystäville on tarjolla suurimmat sarjat kolmelta eri maksu-tv:ltä. Nelonen Pro ja Ruutu.fi näyttää kaikki SM-liigan ottelut suorina lähetyksinä. Pohjois-Amerikkalaista kiekkoilua eli NHL:ää voi nykyisin katsoa Viasatin välityksellä joko television tai nettipalvelu Gameplay centerin kautta.

Aiemmin SM-liigaa ja NHL:ää lähettänyt MTV Max Sport omistaa nykyisin oikeudet jääkiekon MM-kisojen televisiointiin. Kevään kaikki MM-kisaottelut on nähtävissä suorana MTV Maxin urheilukanavilta, myös teräväpiirtona (HD). MM-kiekon lisäksi MTV Max Sport näyttää myös mm. Ruotsin Elitserieniä.

Viaplay, CMore Sport ja nettistreamit jalkapalloa seuraaville

Kattavin jalkapallotarjonta TV:ssä on nykyisin Viasatilla, joka näyttää Englannin Valioliigan lisäksi Mestarien liigan otteluita.

Maksulliselle TV-kanavalle on vaihtoehtona peliyhtiöiden tarjoamat ilmaiset nettistreamit. Esimerkiksi Unibet.com näyttää päivittäin ilmaisia ottelulähetyksiä Live-vedonlyöntiosiossaan. Itse otteluiden katsominen on ilmaista, mutta usein vain aiemmin pelanneille asiakkaille rajoitettua.